En ledig fredag i lyan

När ramarna tog slut fick jag lugna mig med tavelupphägningen men den är förhoppningsvis igång snart igen. Det känns på det stora hela som att jag får till det ganska bra här. Fortfarande brottas jag med frågan om jag skall ha gardiner i vardagsrummet eller inte. Det blir eventuellt så att jag struntar i gardinerna och försöker rama in fönstren med tavlor hela vägen runt om. Gardinen min mor gav mig i inflyttningspresent blev perfekt i köket. Där kommer det att bli riktigt bra en vacker dag.

Igår var det tre årsdagen för Jens frånfälle och på väg hem från jobbet ringer en tidigare klient och berättar att hennes bästa vän har tagit sitt liv. Mörk dag i almanackan. Idag lyser solen och det virus som plågat mig under delar av helgen och veckan som har gått verkar ha gett med sig. Nu har jag tagit tag i disk och städning och sitter med en kopp te och lyssnar på poddar och funderar på att plocka upp läsandet som legat nere under veckan. Men först en stund i soffan.

Hemma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *