Hammarby-Varberg BoIS 5-1

Så var fotbollssäsongen igång igen. Som vanligt startar vi med Svenska cupen och i första kampen så bjöds Hammarby på motstånd i form av Varberg BoIS. Bajen körde över motståndet på resultattavlan men det såg absolut inte lika säkert ut på planen alla gånger. Hammarby styrde spelet mestadels och det var fantastiskt roligt att Aron Johannsson fick hitta målet, inte bara en gång utan två gånger. Dessutom med en assist också. Davor utförde något slags mirakelräddningar i målet vilka man skulle vilja se igen eftersom det från vår position var omöjligt att se vad som egentligen hände. Som sagt. Långt kvar till toppform på laget men det är fem sex veckor kvar till seriepremiär och cupen blir en nyttig språngbräda mot formen.

Bajen är bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *