Auguste Reymond

Efter ett år med den här dinkan så måste jag säga att jag är riktigt nöjd. Visserligen kan man argumentera för att ett riktigt pilotur skall vara en kronograf men om man nu inte själv sitter bakom spakarna och gillar den klassiska pilotlooken så är den här 3-handaren (svengelska för en ur med tre visare, vanligen tim-, minut- och sekund-visare) ett utmärkt val. Den enda visuella ändringen jag skulle önska för att den skulle vara perfekt i mina ögon är att datumskivan hade varit svart med vita siffror istället för vice versa. I övrigt är alla viseulla element helt rätt. Den röda pilspetsen på sekundvisaren är det enda lilla färgelementet vilket är helt rätt. Tim- och minut-visaren är helt rätt för ett pilotur och siffrorna med de förstorade 6:an och 9:an är också ett visuellt förhöjande grepp. Så jag har verkligen inte tröttnat på den här dinkan på något som helst sätt. Det är en keeper.

Auguste Reymond Pilot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *