Nattpasset

Som jag har tjatat om regelbundet i tidigare inlägg så är jag mycket positiv till flytten till den nya lägenheten. Det är några gråa moln på min himmel just nu dock som har sänkt min energigrad en hel del. Som vanligt en rejäl skörd med bilproblem, men det är ju uppenbarligen den fattiges lot. Sedan har jag arbetat alldeles för lite det senaste halvåret för att kunna hålla en dräglig nivå av utveckling på både hemmaplan som i Kenya. Min plan att ha extrarummet i lägenheten i Kenya färdigmöblerat vid det här laget har inte alls fungerat. Nu när jag äntligen känner mig redo för att kasta mig in i mer arbete så sladdar det på grund av att jag inte har någon rimlig internetanslutning i lägenheten. Några lämpliga arbetsgivare har jag letat upp och hoppas nu att jag snart kan komma igång med att skicka ut lite ansökningar. Just nu sitter jag här på jobbet och lyssnar på stormen utanför. Vindarna sliter av de sprödaste grenarna på träden och lämnar dem i vägkanten och jag väntar och ser om det kommer att bli en lugn natt. När det blåser så hårt som det gör i natt så blir det oftast ytligare sömn för klienterna. Vi får se om de får den nattsömn de behöver och om jag får den tid jag behöver för att avsluta de två essäerna jag skriver på. Vill skicka väg dem nu för att se om jag blir refuserad eller inte. Det var länge sedan jag skrev för publik.

Morgenen nalkas och nu är det snart hemgång. Stormen har börjat eskalera igen och jag hoppas att det inte är fullständigt svart ute på landsvägen mot Edsbro. Mörker och regn är inte optimalt för synen på en trött gammal farbror.

skärmdump

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *