Nu ställer vi in vintern

Det har varit en mild vinter. Några enstaka tillfällen med snö, inte många timmar alls. Årets statistiskt kallaste månad, februari, verkar fortsätta att leverera barmark till min oförställda glädje. Visst är det mörkare när det inte finns någon snö men eftersom jag kör på vägar utan belysning är skillnaden minimal i vilket fall som helst. Bilden nedan togs femte december ifjol och det var en fin och mycket solig vinterdag helt utan snö. Fantastiskt. Nu väntar jag bara på att våren skall anlända på riktigt med hopp om mer energi och fler tillfällen då suget att fotografera kommer åter. Har flera av mina analoga kameror laddade med film men det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag åker hem från jobbet så någon riktig fotoglädje infinner sig ju inte riktigt så här års.

Carinas Mazda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *