En onsdag i början av februari

Fortfarande så saknar jag en internetrelaterad kontakt med omvärlden. Eftersom det inte finns fiber i grannskapet så beställde jag ADSL (tjugo år efter att jag skrev om den ’nya’ tekniken för PC+) av Telia. De skickade en router men kunde sedan inte leverera tjänsten. Att få hjälp med teknisk support skulle enligt dem ”ta lång tid”. Nu har jag beställt motsvarande tjänst av Telenor och jag räknar med att när routern anländer lär det eventuella tekniska problemet kvarstå, så vi får se om de är mer lösningsfokuserade än Telia (allt annat vore ju en överraskning).

Jag blev färdiginflyttad förra veckan men jag kommer att behöva göra några inredningsmässiga förändringar eftersomsofforna tar upp för mycket utrymme och fullkomligt äter upp rummet. Dessutom behöver jag hitta en lösning för att få upp kristallkronan i taket.
Annars känner jag mig riktigt nöjd. Planerar redan att måla om till nästa år och visst skulle jag behöva mer väggarea för att få upp allt jag vill få upp på väggarna men jag är nöjd. Annars strular det bara på i vanlig takt. Bilen besiktad med en handfull 2:or och ingen aning om hur mycket arbete jag har i mars ännu och även om minusgraderna har anlänt så har dagens sol fått längtan efter sommaren att ta fart. Nu skall jag fokusera den kommande helgen på jobbet och även på författandet. Om jag får till det med skrivandet kanske jag kan se fram emot att få text publicerad igen. Vi får väl se var det slutar.

All dolled up...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *