Utan sittplats i skogen

Efter att ha monterat ihop den sista bokhyllan i flytten så kändes det som att jag nästan var klar. Tills jag skulle slå mig ner och njuta av mina framsteg. Då slog det mig att jag inte har något att sitta i ännu. Fåtöljen och soffan från Salabacksgatan behöver jag släp för att få hit. Likaså de soffor jag har köpt av Johan.
Det var visserligen en lättnad att väggarna var vitmålade och att jag slipper att förhålla mig till några gamla tapeter men smtidigt hade jag gärna kryddat någon vägg med ett trevligt mönster.

När jag är klar på jobbet för idag skall jag i alla fall ta en runda till Uppsala för att hämta upp de sista böckerna och tavlorna. Lite lagom med udda bling på väggarna hoppas jag få till. Inte bara det gamla vanliga fotografierna och målningarna utan lite personlig prägel också. Edsbro och jag kommer nog att komma överens skall vi se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *