Vintermöte

Nittonde december så är det två år sedan så hade jag och min dåvarande chef, numera vän, en heldag med planering för våra målsättningar och hur vi skulle nå dit. Jag hade kommit till HVB-hemmet 1 maj samma år och Donata dök upp som vår nya chef i september. Vi hade ett mycket bra samarbete och jag sakna hennes chefsskap och hoppas få en lika bra chef igen i framtiden. Just den här dagen så tog vi oss till Västerås och åt först en trevligt lunch på stan innan vi förskansade oss på Steam Hotel framför en öppen brasa och sedan hade några produktiva timmar.

Steam Hotel kan jag förövrigt rekommendera varmt.

Bara två år sedan men det känns som en evighet. Tiden verkar flyga fram men på vissa områden är det mer trögflytande. Dock hyser jag fortfarande en förhoppning om att kunna använda min kreativitet och produktivitet bättre i framtiden.

Donata

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *