Salige äro the som höra Gudz ord och glöma thet

I oktober 2016 fotograferade jag några landmärken i Edsbro på min väg att skicka iväg en kustomizerad bas Lingman Basses med Bussgods. Inte kunde jag ana då att jag kanske skulle hamna där en dag men i morgon skall jag dit och titta på en lägenhet. Så blir det dags att fundera på interiör igen. Jag gillar tanken. Ge mig en Art Deco-staty av Johann Philippe Ferdinand tack.
I helgen hittade jag en annons på en lägenhet i Häverdal och efter en del mejlkorrespondens med fastighetsägaren så talades vi vid på telefon idag så sa Ludde att han har ju en lägenhet i Edsbro också. Lika stor sånär som på en m2 och någon hundring lägre hyra. Dessutom innebär det ju 40 minuter kortare bilresa till jobbet än det första alternativet. Plus egen uteplats. Låter hur bra som helst. En perifert placerad håla med 525 själar passar mig perfekt.

Nu håller jag tummarna och hoppas på bästa utkomst av mötet i morgon. Tills vidare bjuder jag på tre härliga länkar från Edsbro:

Plötsligt är man i Edsbro
Edsbro kyrka
Lundboborg fornborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *