Tar tib tar tib som somaliern säger

Det verkar som att jag lyckades lista ut hur automatisk redirect från casselbrant.com till casselbrant.com/wordpress1 skulle lösas. Dock får man som alltid lägga in en brasklapp när man kodar och testar på samma maskin. Vem vet om har har flushat alla caschar som skall flushas?

Nu är det bara en funktion som jag inte får till och det är att lägga till taggar på mina inlägg. Eftersom jag själv hade taggning av inlägg som en av de tyngsta argumenten till att gå från min egenbyggda blogg till en WordPress-dito. Det känns därför oerhört irriterande att inte hitta lösningen på detta. Jag hittade en tråd på supportforumet men det visade att den killens problem berodde på en plug-in som jag själv inte använder. Har för att prva mig fram avinstallerat min plug-ins men åter till att flusha cashar, jag har ju inte fysisk kontroll över servern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *