Fnordspotting – Om förnedring som politiskt vapen

Fnordspotting uttrycker som vanligt mina känslor åt mig. Det är så befriande med en intellektuell röst i det debila bruset. Tack Fnordspotting för dina texter. Den här gången så enkelt och okomplicerat hållen att en vanlig liberal borde kunna läsa den utan svårigheter. Tack.

Bakom den förmenta omtanke och solidaritet man inom etablissemanget sällan försitter en chans att berömma sig själva för gömmer sig i själva verket ofta någonting mycket mindre ädelt, nämligen ambitionen att förnedra sina motståndare genom regelrätta maktdemonstrationer. Så kallad ”menskonst” syftar inte till att främja jämställdheten, utan till att visa allmänheten vilka som bestämmer. Syftet med statyer över kvinnliga fotbollsspelare är inte att hylla sportsliga prestationer, utan att visa fotbollsintresserade män med vilket förakt man från maktens sida ser på dem och deras intressen.

Läs den utmärkte Fnordspotting och börja gärna med dagens text. Sedan rekommenderar jag dig att utmana dig själv och läsa bakåt kronografiskt.

Att man klär sina argument i socialistisk retorik förändrar inte det faktum att man själva representerar en skattefinansierad övre medelklass, och att den hätska retorikens främsta måltavla är en arbetarklass den politik man själv förordar har gjort till förlorare.

Fnordspotting – Om förnedring som politiskt vapen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *