Monsterkaffe

Som en inbiten drickare av bryggkaffe och snabbkaffe, alltid utan socker eller grädde (mjölk nämner jag inte här eftersom det inte är ett alternativ för civiliserade människor) så har jag heller aldrig varit någon större konsumet av kaffedrinkar av andra typer, om de inte kunnat erbjuda en viss mängd starksprit. Så när jag för någon vecka sedan sprang på Espresso Monster – Vanilla Espresso blev jag mycket glatt överraskad. Äntligen en kall kaffedryck värd namnet. Eftersom jag älskar den så kommer den antagligen sälja dåligt och försvinna ur sortimentet ganska omgående så man får väl passa på att njuta.

Espresso Monster

2 tankar kring ”Monsterkaffe

 1. Kåre

  Oj faaaaan…aldrig sett. Vill prova om jag hittar.
  men känner igen den där med att ”Eftersom jag älskar den så kommer den antagligen sälja dåligt och försvinna ur sortimentet ganska omgående så man får väl passa på att njuta.”..ha ha har också haft några sånna med det ena och andra av produkter.

  Svara
  1. Casselbrant Inläggsförfattare

   Jag har sett dem i en enda butik. De enda som har fått upp de här i hyllorna är ICA på Brantings torg i Uppsala. Kollar i alla butiker jag är inne i men inte sett de någon annanstans.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *