Nu hoppas vi på en vändning

Idag har jag fått tag i antibiotikan jag fick utskriven igår. Svettas floder av Alvedon så nu hoppas jag att antibiotikan ganska snabbt kickar in och hjälper till att få ner svullnaden i ansiktet så smärtan av den åtstramade huden släpper lite så jag kan sluta med paracetamol. För två veckor sedan fick jag ett insektsbett eller getingstick vid högra mungipan men eftersom jag lyckades få hål på svullnaden och bli av med pus och vätska. Nu när samma sak hände på vänster sida av hakan kapslades infektionen in och igår kom jag till sist iväg till läkare så nu är det bara att hoppas på god utväxling på antibiotikan annars måste jag ha antibiotika intravenöst enligt läkaren.
Skönt att jag har en ledig dag. Det blir tvättstuga och småpyssel för undertecknad idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *