Svullen och grinig

Nu är jag trött. Att bara stupa ner i sängen skulle vara min önskan men jag har varit på närakuten och lyckats få en läkartid till klockan 20:15 ikväll. Så nu är jag bara hemma för att suga i mig buljong och smärtstillande för att orka åka tillbaka. Stoppa febern innan den börjar rusa till kvällen igen. Dagen började ganska märkligt dessutom. Sjuksköterskan på jobbet ringde och väckte mig (avsnitt 1232 i följetången -”du sover för lite! Så vi ringer och väcker dig ovbrutet!” gjorde sig påmint) med meddelandet att hon tyckte att jag luktade hasch på jobbet igår. Sveriges största drogmotståndare skulle alltså sitta och puffa på på arbetstid så skiten pyr in i kläderna. Så jag erbjöd direkt att lämna urinprov, så slipper vi spekulation. Väl inne på jobbet så trodde hon att jag skulle urinera framför en kollega!
Svarade att tredjepart eller att vi ses i domstol.

Vi får se hur länge det tar tills deras okunniga paranoia leder till att jag inte får jobba kvar. Röka hasch, cannabis elelr något annat THC-skit kommer jag inte börja med i alla fall.
Nåväl. Nu skall jag suga in lite buljong mellan läpparna innan munnen svullnar igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *