Kartong Reptile Farm

Senast jag var i Gambia så besökte jag Kachikally Crocodile Pool tillsammans med Sukai och den här gången ville hon att vi skulle åka ut till Kartong Reptile Farm, Sagt och gjort, reptilfarmen fick det bli. Vår chaufför Eldrisa hämtade upp oss och sedan så åkte vi ut till reptilfarmen. Sönerna till mannen som grundade farmen jobbar där med sin far och är guider. Den av sönerna som guidade oss var mycket kunnig och påläst. Han hade ett vant handlag minst sagt och det var intressant att se hur kärleksfullt han hjälpte en pyton att bli av med lite gammalt skin under ömsandet (bild finns här). Själv fick jag en Kungspyton runt halsen (Python regius), en trevlig krabat.
Det var mycket intressant och lärorikt att besöka Kartong Reptile Farm och det var nära att det inte hade varit möjligt att få den chansen då parken stod i lågor för bara fem månader sedan (du kan se de sotiga trädstamarna här), så det var skönt att se att verksamheten redan var igång.

Bilder finns det på:
…flickr.com/photos/casselbrant/albums/72157710352851792

Med en Kungspyton runt min hals

2 tankar kring ”Kartong Reptile Farm

    1. Casselbrant Inläggsförfattare

      Ingen större fara. Snälla djur. Skulle inte ha lekt med spottkobran men man får göra en bedömning från djur till djur.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *