Public service

Om du tillhör dem som tror att det politiska beslutet att gå ifrån licensen för public-service till att inkludera kostnaden i inkomstskatten har någonting överhuvudtaget att göra med att jämställa kostnaden, att alla skall betala lika, enklare hantering bla bla bla, så är du antingen väldigt väldigt ung eller har en fysisk skada på den delen av hjärnan som hanterar minnen.
Elak?
Minns du en tillfällig skatt eller en tillagd skatt som någonsin avslutades?
Nä, för det händer ju inte.

Om mellan fem och tio år så kommer public-service inte längre att vara en lika stor del av Svenskars liv och vara en minimal och obetydlig förmedlare av nyheter och/eller underhållning. Men vi kommer fortfarande att betala. Det är nämligen därför staten tar skatt från oss, för att ha pengar till vansinniga projekt som skall få dig att rösta på dem så att de kan fortsätta få ohyggligt bra betalt för en minimal arbetsinsats. Dina pengar används INTE till det du tror. Om du visste exakt hur dina pengar användes skulle du nämligen inte gå på det här tricket gång på gång. Eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *