Alcatel Pixi 4 (Android 6.0 – Marshmallow)

Alcatel Pixi 4Plötsligt så fick jag för mig att komplettera mitt bruk av mobiltelefon med att ha en extra telefon. Tanken är att jag skall köpa ett tangentbord så att jag kan skriva dokument på ett mobilt och smidigt sätt men efter en del grunnande på den saken så blev jag sugen på att kunna skriva kod också. Kanske få ihop något i Python förutom det jag kommer att kunna skriva i HTML. Kodande på mobilen kan sluta hur illa som helst, jag antar att det går ganska enkelt att skriva så dålig kod att kompilatorn kommer att hänga telefonen död och så står man där. Så för att stilla min nyfikenhet så tyckte jag att det var i sin ordning att ha en liten testbänk och när man går efter pris så landar man just när jag skulle slå till på en Alcatel Pixi 4. Alcatel är ett av få märken som lever kvar sedan tiden innan mobiltelefonerna gick från enkla ring och skicka SMS-apparater till dagens smartphones så det var ju lite kul. Den här kommer att få hänga med as my sidearm framöver. Hoppas att kunna hitta på något kul att göra med den i alla fall. Skulle vara kul att se om jag kan skriva om mina gamla Python-appar som jag använde för energiberäkningar men som vid senare uppgraderingar av Python inte gick att köra längre. Att uppdatera det skulle vara roligt. Så några små projekt borde man kunna ha kul med.
Jag hittade en test på en indisk sajt, Gadget 360:
https://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews/alcatel-pixi-4-review-1625194

Alla tekniska data på min Alcatel Pixi 4 kan man hitta på GSMArena på den här länken:
https://www.gsmarena.com/alcatel_pixi_4_(4)-7845.php

Alcatel Pixi 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *