LG Q6 (Android 7.1.1 – Nougat)

LG Q6Så blev det då dags att byta ut min gamla Huawei Y635 mot en nyare telefon och det fick bli en LG Q6 och valet föll på den för att den var hyfsat billig. Intresset för att vara cutting edge är minimalt och det får bli ett val baserat på pris för prestanda helt enkelt och precis som med min gamla lur så blev det en bestälning från net on net. Den är tunnare och lättare än vad min Huawei var men den har en betydligt större skärmyta och högre upplösning så det skall bli intressant att se hur annorlnda upplevelsen blir med den här telefonen. Nu funderar jag på att skaffa ett litet tangentbord till den också så att jag faktiskt kan använda den maximalt. Jag vill ha möjligheten att skriva dokument på telefonen och då jag hade en liknande lösning på en av mina gamla Nokia-telefoner för rätt många år sedan så borde möjligheterna vara bättre nu. Ett modernare Android (7.1.1 – Nougat) borde ge mig ett par år innan det blir dags att uppgradera igen. Jag vill fortfarande inte skiljas från min Huawei egentligen så den kanske får hänga med som extratelefon framöver, om inte ett glasbyte kostar för mycket på den. Hur som helst så känns det ändå bra att ha en ny telefon igen och det skall bli intressant om det går att få den att bli ett produktivt verktyg också. På Übergizmo hittade jag en recension som verkade lovande så jag tror att det var ett bra val i alla fall. Recentionen går att läsa på:
http://www.ubergizmo.com/reviews/lg-q6-review/

Alla tekniska data på min LG Q6 kan man hitta på GSMArena på den här länken:
https://www.gsmarena.com/lg_q6-8756.php

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *