Bara ett kallt Sverige att erbjuda

Jo är på besök i Sverige igen och hon passade på att hälsa på en stund i söndags. I brist på bättre att göra så tog vi en liten utflyckt till Heliga Birgittas bönegrotta i Finsta. Vårsolen sken starkt på oss och det var trevlgt att träffa henne igen, man vet knappt från månad till månad var i världen hon befinner sig. Jag insåg plötsligt när vi stod där vid grottan att 2018 ligger en månad efter 2017 i klimatet. Det blev inte mycket sommar i fjol så jag hoppas på en bättre sommar i år. Ett par intensiva veckor på jobbet som stand-in för chefen men jag hoppas att alla arbetsrelaterade pusselbitar faller på plats så småningom.

Jo vid heliga Birgittas bönegrotta i Finsta
Jo vid heliga Birgittas bönegrotta i Finsta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *