…och plötsligt ringer telefonen

Häromdagen så ringde telefonen och jag fick äran att höra en röst som jag säker inte har hört på tretton fjorton månader. Det var Shirin som jag jobbade med på Polstjärnan i Västerås och för snart två år sedan så var Shirin inblandad i två bilolyckor på kort tid vilket var starten på en längre period av depression och annat elände. Jag ringde upp Shirin förra hösten och det var en mycket dämpad röst som jag fick prata med. Nu lät hon verkligen positiv och glad och det var riktigt trevligt att höra hennes röst igen. Hon håller på att samla ihop pengar för att hjälpa till med mat och förnödenheter i efterdyningarna av jordbävningen i Kurdistan. En tragisk händelse men Shirins dedikation till sin nation har alltid varit stark och hon har under den tiden jag har känt henne alltid varit inblandad i ett eller annat projekt för att hjälpa sitt folk. Jag hoppas att hon mår bättre idag och blir lycklig någon gång i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *