La meccanica delle emozioni

När jag 29 juli var på Färsna gård och tittade på traktorer och veteranbilar så var den nyaste veteranbilen på plats en Alfa Romeo 164 2.0.T.S. och det var inte utan att jag saknade min Alfa Romeo 164 som jag verkligen gillade. Hade inte kopplingen rasat redan efter tre månader hade jag kanske tyckt att det varit värt en reparation. Det var verkligen en skön bil att köra och jag skulle verkligen vilja ha en Alfa Romeo igen.

Alfa ROmeo 2.0.T.S - 1989

2 tankar kring ”La meccanica delle emozioni

 1. trade uk drugstore

  Hi would you mind letting me know which hosting company you’re using?
  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good internet hosting
  provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *