Fem år yngre i ett klipp

Åsa Alinger Jag har trivts med att gå långhårig ett tag nu men de senaste månaderna så har jag varit bra less på det gråa tunna burret som samlats bakom nacken. EFter att ha bestämt mig för att låta lockarna falla så frågade jag min f.d. kollega Åsa om inte hon kunde sätta saken i håret på mig. Jag var till och med så utled på min brist på frisyr att jag lät en av tjejerna på Asyl- och PUT-boendet jag jobbar på i Upplands Väsby fläta håret på mig en kväll eller två innan jag åkte över till Jakan, den sista dagen i februari, och lät Åsa sätta saken i det som nu känns som en frisyr igen.

Förutom att få äran att bli friserad av Åsa så var det trevligt att få se hennes nya lägenhet. Hon inreder sitt hem så att det utan problem skulle passa i vilket glassigt magasin som helst. Hon hade flera detaljer som jag gillade skarpt och den underbart kitchiga fåtöljen som hon hade fått tag på var verkligen en liten pärla i bostaden.
Nu när Åsa har bytt arbetsplats så kommer jag att sakna att ha henne att gnabbas med så jag får väl helt enkelt se till att klippa mig oftare framöver.

Jag - nyfriserad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *