Alla läggs in…

När jag jobbade i Västerås förra helgen så nåddes jag av den tråkiga nyheten att en av mina kollegor var integen på akuten. Två veckor innan när jag hade jobbat så krockade en annan av mina kollegor som precis fått av sig nackkragen och nu låg alltså nästa kollega på akuten. På lördagen åkte jag upp och hälsade på Marielle på avdelningen. Hon ligger mig varmt om hjärtat och jag blev uppriktigt orolig över hennes tillstånd. Som den envisa kvinna hon är så gick hon på måndagen direkt från sjukhussängen till jobbet. När jag hälsade på henne på söndagen så avrådde jag henne från att jobba på måndagen men hon bara tittade på mig och svarade:
Men du skulle ju gå till jobbet, eller hur?

Nu hoppas jag att folk håller sig på benen.

Marielle Simonsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *