Roadtrip med Svenska SmåFlicksFörbundet

Karin tankarNu är jag och  Svenska SmåFlicksFörbundet  på väg söderut. Dagens första etapp var en liten kortis från Josephinahemmet, där jag plockade upp Sofia och Liss-Karin efter kyrkkaffet på förmiddagen, till farmor och farfar i Hälleforsnäs. Redan nu har vi gjort fler stopp än vad vi brukar göra men det gör mig inget. Det är fantastiskt att få tillbringa tid med mina underbara barn även om de inte tycker att det är så kul att sitta i bilen. I morgon blir det fler timmar i bilen men jag hoppas att de kan sova en stund medans vi kryssar fram på småvägarna i de sörmländska skogarna.

Båda tjejerna har varit väldigt trötta idag. I morgon hoppas vi på en acklimatisering och normalisering. Att vara med pappa flera dagar är lite överväldigande i början men det lugnar ner sig. Sofia är dessutom helt slut av sin medicinering så nu hoppas jag att båda flickorna sover ut lite extra i bilen i morgon.

On The Road Again

Första dagens rutt

Lite läsning:
Vinnie Vincent försvunnen
Vincent van Gogh funnen på fotografi
Inga vänner kvar
ZZ Top – Pearl Necklace
Milstenar från Glashütte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *