Hjulen rullar igen…

:: Idag hoppade vi in i bilen och åkte till Hälleforsnäs jag och  Svenska SmåFlicksFörbundet . Vi tog en dagstur till farmor och farfar. När vi senast var på plats var det för att fira farmor som fyllde 70 år och redan då efterlyste Sofia att få äta kyckling hos farmor nästa gång vi kom på besök så nu hade farmor lagat kycklingklubbor till hela  Svenska SmåFlicksFörbundet  glädje.

Sofia frågar ofta efter att få hälsa på hos farmor och farfar men avståndet gör det ju onekligen aningen krångligt att bara sticka iväg. Med den här familjens schema så kan man inte bara försvinna iväg en heldag hur som helst så när man som idag kan ta med sig  Svenska SmåFlicksFörbundet  på en roadtrip så känns det riktigt bra, synd bara att tre timmar och förtiofem minuter i bilen fram och åter blir så slitsamt för barnen.

Karin & farfar

Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *