Firanden

SofiaI lördags var det fullt upp minst sagt. Det började med att Sofia tog första kommunion och hon var lika söt som sina äldre systrar som också stått där och tindrat i sina vita klänningar.

Jag följde med till cermonien i kyrkan men hamnade på en så dålig plats att jag inte såg någonting. Elsa och Erika hade sången att ta hand om så där satt jag och försökte se en skymt av min lilla skönhet men det gick inte alls. Istället så kommer jag att ladda upp lite bilder på flickr när jag får en stund över.

Lite senare på dagen så firade vi Isolde som dels fyllde 20 år och dels tar studenten i år.
Hon kom förbi med pojkvän som  Svenska SmåFlicksFörbundet  snabbt lade beslag på och Erika hade systrarna Yilmaz på besök och Thomas och Yvonne dök också upp för att fira Isolde så det blev naturligtvis fullt runt kaffebordet igen.

Söndagen var också en dag i trevnad. Våra vänner i familjen Han kom förbi för lite kvalitativt trädgårdshäng. Det var ju sol även och det fortfarande är kallt i luften men vi fick chansen att ha det riktigt trevligt hela eftermiddagen. Sofia och Karin fick lite kamrater att leka med under söndagen och jag och Elsa fick chansen att ha en trevlig stund med vänner.

Trots att Per var tvungen att avvika ett par timmar på eftermiddagen och Elsa stack iväg en stund och nålade upp sin stickning så fick vi våra gäster att stanna kvar på middag så det blev en heldag tillsammans. Trevligt.

Isolde i soffan

Nu när våren börjar komma igång så är det mycket som skall hinnas med runt om oss och bland oss. Så jag försöker att uppdatera hemsidan så gott jag kan och det blir som vanligt efter ork och lust.
Men det vet ni ju redan efter alla dessa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *