Lite lugnare

Per HanI går tog jag det lite lugnare. Efter en februari med myckat jobb så skulle jag i går hämta Noa så att han och Carl kan träffas lite under sportlovet. Carl hängde med och vi följde med Per ner till replokalen en sväng innan vi åkte hem.
Per hängde med så vi satt och pratade och tog det lugnt några timmar, kändes som det behövdes, att varva ner lite.

Jag räknade på hur mycket jag jobbade i februari och resultatet blev:
198 timmar taxikörande.
146 timmar har jag ägnat installationen i Hölö.

Det är mycket arbetstid men det känns bra att jag tog första helgen i februari ledigt, annars hade det blivit ännu mer jobb till i stort sett ingen nytta. Just nu håller jag på att söka lite tjänster, det skulle sitta bra med ett jobb med fasta arbetstider med något slags lön för mödan.
Tog mig till och med tid att öva lite på basspelandet i går.
Det kändes riktigt bra i fingrarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *