Mer prylar

Ericsson R600:: Nu har jag äntligen skaffat mig en ny mobiltelefon.
Min Nokia 3210 har krånglat länge nog nu.
I sex månader har jag letat efter ett ersättningsbatteri till 3210:an utan att lyckas.

Hade jag hittat ett batteri hade jag mycket väl kunna använda telefonen vidare då jag anser att 3210 är en av Nokias bästa och mest välbalanserade telefoner någonsin (bli inte förvånad över det faktum att jag gillar gamla telefoner, jag tycker fortfarande att 2110, av olika anledningar, är Nokias mest lyckade modell genom tiderna).

I alla fall så var jag inne i stan i fredags för att luncha med Janne och passade på hemvägen på att inhandla min Ericsson R600.
Det var länge sedan jag var såhär nöjd med en telefon redan från början.
Designen är bra och färgen är bra.
Om ett par veckor får vi väl se om jag anser att funktionalliteten är bra också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *